Wellness massage 

Een massagebehandeling, waarbij de focus ligt op ontspanning en het verminderen van stress. Tijdens een wellnessmassage wordt gebruikgemaakt van langzame, rustgevende bewegingen om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de voordelen van massage.

 De duur van een wellnessmasage is 55 minuten en kost 45 euro.

 

Hotstone massage

Een hotstone massage is een type massage waarbij verwarmde stenen worden gebruikt om het lichaam te masseren. De stenen worden meestal van basalt gemaakt, een vulkanisch gesteente dat de warmte goed vasthoudt. Tijdens de massage worden de stenen op strategische punten op het lichaam geplaatst en gebruikt om te masseren.

 

De duur van een hotstone massege is 55 minuten en kost 55 euro.

Stoel massage

Een stoelmassage is een vorm van massage die wordt uitgevoerd terwijl iemand op een speciale massagestoel zit. Tijdens een stoelmassage blijft de persoon volledig gekleed en zit hij of zij comfortabel op de stoel, die ergonomisch is ontworpen om de juiste ondersteuning te bieden. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken, zoals kneden, drukpunten, strijken en kloppen, om de spieren te ontspannen en de doorbloeding te bevorderen. De focus ligt meestal op de nek, schouders, rug, armen en handen.

 

De duur van een stoelmassage is 30 minuten en kost 35 euro.